Over de CG methode

De Curly Girl methode is een methode om je haar te verzorgen zonder schadelijke ingredienten en is ontdekt door Lorraine Massey. Achter deze methode zit geen merk of marketing, je kiest namelijk zelf je producten aan de hand van je eigen haareigenschappen.

De curly girl methode heeft een enorme ontwikkeling gemaakt. Op het internet vindt je heel veel achterhaalde informatie waardoor het moeilijk is om door alle bomen het (krullen)bos te kunnen vinden.
Op onze website leer je de nieuwste ontwikkelingen en behaal je echt resultaat.

Ingrediënten die je vermijdt tijdens de CG methode

Leer hoe jij jouw krullen verzorgt op de manier die bij jou past

Onze curly girl guide is op basis van de curly girl methode. Ondanks dat deze methode een aantal regels heeft, zijn dit niet altijd de beste opties voor iedereen. Jij bent uniek & jouw haar ook! 

Persoonlijk advies

Weet je hoe de curly girl methode werkt maar ben je nog advies nodig op bepaalde punten? In een persoonlijk advies help ik je graag!

“De curly girl methode is voor iedereen die écht resultaat wil behalen. Op het internet kom je veel tegen over de curly girl methode, maar 95% hiervan klopt niet. Daarom heb ik voor jou de curly girl guide ontwikkelt: dé guide die jouw haar geeft wat het echt nodig heeft.”

Iris Babette
Founder curlygirlmethode.com
Founder irisbabette.nl